დახმარება - ძებნა - წევრები - კალენდარი
სრული ვერსია: საყვარელი კერძი
Rustavi 2 Forums > სხვადასახვა > კულტურა > კულინარია
გვერდი: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
BARTKI
QUOTE(tam-a @ 16.04.2006, 18:32)
მე ორივენაირად ვიცი, მაგრამ ასე რეცეპტებს ნაღდად ვერ ვწერ biggrin.gif
[right][snapback]327258[/snapback][/right]

biggrin.gif
ყველასთვის არაა საჭირო tongue.gif
aoli
QUOTE(BARTKI @ 16.04.2006, 22:52)
ვაიsad.gif
ამ ტოპიკში არასოდეს დამიპოსტავს, ქალი ვარ ახლა მეე? huh.gif
[right][snapback]327220[/snapback][/right]

biggrin.gif
Манька_Облигация
QUOTE(ma_tuta @ 15.04.2006, 12:52)
ორი რეცეპრტი მაქვს პასკის.
ჩემს დას რომ ვუთხარი პასკის რეცეპტი მინდა თქო, მიპასუხა აზრი არ აქვს, შენ მაინც ვერ გააკეთებო, სანამ არ ვუთხარი, რომ სხვისთვის მინდოდა, რეცეპტის მოძებნა ეზარებოდა.

პირველი რეცეპტი ტრადიციულია , საკმაოდ შრომატევადი, მაგრამ შრომა დაგიფასდება smile.gif
ეს მთელი პორციაა, მეოთხედისც საკმარისია smile.gif

ცოტა ხანში დავდებ ქობულეთური პასკის რეცეპტს.
[right][snapback]326688[/snapback][/right]


kiss2.gif მადლობთ, რომ არ დაგეზარა ამდენი წერა... სახლში დავბრუნდები თუ არა მაშინვე ვცდი.. თუ გამომივა, სააღდგომოდ შენთანაც გამოვუშვებ.. cool.gif
გუთანო
ძროხის წველა ვინ იცის, ამანდას გარდა?
@ნტაგონისტი
QUOTE(homesick @ 16.04.2006, 16:25)
გიოზა იაპონური კი არა ჩინური საწმელია. smile.gif მარტლა იაპონიაში ხარ?
კერძOდ სად?
[right][snapback]327212[/snapback][/right]



ეჰ რამდენჯერ ვიკითხე ვაჩოს ამბავი ვინმემ ხომ არ იცით თქო! თუ დააკვირდები ეგ პოსტი 2003 წლით არის დათარიღებული.
კი იაპონიაში იყო ვაჩო და ეხლა სად არის არ ვიცი.
@ნტაგონისტი
QUOTE(gadigamodigutano @ 16.04.2006, 19:08)
ძროხის წველა ვინ იცის, ამანდას გარდა?
[right][snapback]327300[/snapback][/right]
lool.gif
მე მომიწველია ბაღნობაში, ძაან კარგი პროცესია lool.gif
BARTKI
QUOTE(@ნტაგონისტი @ 16.04.2006, 20:05)
lool.gif
მე მომიწველია ბაღნობაში, ძაან კარგი პროცესია  lool.gif
[right][snapback]327317[/snapback][/right]

10 ლარი მოვიგე, ერთ წვეთსაც ვერ გამოადენო და რამოდენიმე წვეთი გამოვაშვებინე biggrin.gif
vereli
QUOTE(gadigamodigutano @ 16.04.2006, 20:08)
ძროხის წველა ვინ იცის, ამანდას გარდა?
[right][snapback]327300[/snapback][/right]



მე მომიწველია მაგას რა დამავიწყებს ისე ვქაჩავდი საწყალ ძროხას სიმწრისგან ახტა ტლინკებს ისროდა მე შიშისაგან მიწაზე გავგორდი biggrin.gif
polsky
შემწვარ კარტოFილს მაინც არაFერ იმირცევნია წითელი ხიზილალით და ზეტისხილით ზედ biggrin2.gif

იამმიიიი user posted image
"FUNNY"
QUOTE(polsky @ 17.04.2006, 0:03)
შემწვარ კარტოFილს მაინც არაFერ იმირცევნია  წითელი ხიზილალით და ზეტისხილით  ზედ  biggrin2.gif

იამმიიიი  user posted image
[right][snapback]327402[/snapback][/right]

უი ხიზილალა და ზეთის ხილი ნაღდათ არ მიცდია
ზედ რომ იძახი ზედ კარტოფილზე დაწყობილი თუ გვერძე თუ რანაირად ახსენი ერტI რაღაც საინტერესოდ მეჩვენება lool.gif
polsky
QUOTE("FUNNY" @ 16.04.2006, 22:06)
უი ხიზილალა და ზეთის ხილი ნაღდათ არ მიცდია
ზედ რომ იძახი ზედ კარტოფილზე  დაწყობილი თუ  გვერძე თუ რანაირად ახსენი ერტI რაღაც საინტერესოდ  მეჩვენება  lool.gif
[right][snapback]327404[/snapback][/right]



როგორც გაგიხარდება და გემოს ჩაატან biggrin2.gif
კუჭში ყველაფერ იერტიანდება მაინც biggrin2.gif
"FUNNY"
QUOTE(polsky @ 17.04.2006, 0:08)
როგორც გაგიხარდება და გემოს ჩაატან biggrin2.gif
კუჭში ყველაფერ იერტიანდება მაინც biggrin2.gif
[right][snapback]327406[/snapback][/right]

ხო არვიცი უნდა ეგეც ვცადო ერთი
მე ყველით მიყვარს კარტოფილი ეგრე არ მიცდია და მაგასაც ვნახავ რა არის biggrin.gif lool.gif wink.gif
homesick
QUOTE(@ნტაგონისტი @ 16.04.2006, 20:03)
ეჰ რამდენჯერ ვიკითხე ვაჩოს ამბავი ვინმემ ხომ არ იცით თქო! თუ დააკვირდები ეგ პოსტი 2003 წლით არის დათარიღებული.
კი იაპონიაში იყო ვაჩო და ეხლა სად არის არ ვიცი.
[right][snapback]327316[/snapback][/right]


დიდი მადლობა smile.gif
არ დავკვირვებუვარ რატომღაც როდის იყო დაწერილი წერილი sad.gif
იაპონიაში ქართველი ადამიანი აიშვიათია და ამიტომ გამიხარდა ასე smile.gif მაგრამ თურმე ნაადრევად
@ნტაგონისტი
ბივშტროგანი" როგორ კეთდება გამახსენეთ ვინმემ?
ramzes
QUOTE(Lika-Moscow @ 14.04.2006, 15:06)
არაჟნის ტორტი თუ იცით ვინმემ?
რომ იცოდეთ რა გემრიელი რამაა...უუუგემრიელესი wub.gif თანაც ძალიან იოლი გასაკეტებელია.
თუ ვინმეს აინტერესებს მერე რეცეპტს დავდებ
[right][snapback]325729[/snapback][/right]



Lika-Moscow, გვაინტერესებს და გაგვიმხილე რეცეპტიც პლზ
eddie
QUOTE(ramzes @ 20.04.2006, 1:07)
Lika-Moscow, გვაინტერესებს და გაგვიმხილე რეცეპტიც პლზ
[right][snapback]329694[/snapback][/right]

სმეტანას მოასხით უიპ კრიმი
PARANORMAL
QUOTE(FRANCUJENKA @ 14.04.2006, 4:20)
აუ საჭმელების კეთება არ ვიცი საერთოდ
რა მეშველება ?  blink.gif
არადა როგორ მიყვარს კარგი გემრიელი საჭმელები

მაგრამ ძალიან გემრიელი ნამცხვრები და ხაჭაპურები ვიცი
აუ საჭმელები არ ვიცი  wink.gif
[right][snapback]325333[/snapback][/right]



არც "ღარიბი ფრანგის შეჭამანდი" გაგიკეთებია ოდესმე?
PARANORMAL
QUOTE(@ნტაგონისტი @ 18.04.2006, 23:53)
ბივშტროგანი" როგორ კეთდება გამახსენეთ ვინმემ?
[right][snapback]328796[/snapback][/right]



მე გასწავლი. ხორცი ოღონდ წინასწარ უნდა მომზადდეს.
აიღე 500 გრ. ხბოს ხორცი და გარეცხე კარგად.
დადე მზეზე 3-4 დღე.
მერე აიღე და ჩადე ქვაბში. დადგი სითბოში და გააჩერე 1 ღამე.
მერე ხორცს დაბეგვავ მთელი ძალით დანის ტარით (დანის მჭერელი პირი ხელში უნდა გეჭიროს)
დაბეგვილ ხორცს დაასხამ არაჟანს და აანჯღრევ (უნდა აქაფდეს). მერე შედგამ ღუმელში და ერთს წამოადუღებ.
ჩაამატე სინამუნი მარილის კოვზით.
დაასხი ფაიფურის თეფშებზე და სილამაზისთვის ჩაურჭე თითო ღერი კამა biggrin.gif
nanachka
ეგ სადაური 'სტროგანოვია?' huh.gif ღადაობ, თუ მართლა? biggrin.gif

ახლავე დავდებ ჩემს რეცეპტს smile.gif
ZURIKO
მე "ბულიონი" მიყვარს
PARANORMAL
QUOTE(nanachka @ 20.04.2006, 19:09)
ეგ სადაური 'სტროგანოვია?'  huh.gif  ღადაობ, თუ მართლა?  biggrin.gif 

ახლავე დავდებ ჩემს რეცეპტს  smile.gif
[right][snapback]330334[/snapback][/right]



მართლა.
nanachka
ჩემი ქმრის რეცეპტი biggrin.gif ეს არის ერთად-ერთი კერძი, რომელიც ჩემზე უკეთ გამოსდის. biggrin.gif

Beef Stroganof

500 გრამი ძროხის ხორცი (filet) (წვრილ, გრძელ ნაჭრებად (strips) დაჭრილი და ფქვილში ამოვლებული)

1 თავი ხახვი

1 მწვანე და 1 წითელი ბულგარული წიწაკა

300 გრამი სოკო (close cup/button; პატარებია და დაჭრა არ უნდა)

1 ქილა არაჟანი

300 მლ ქათმის ბულიონი (კუბიკებად რომ იყიდება, წყალში გასახსნელი)

მზესუმზირის ზეთი; პურის ფქვილი ხორცის ამოსავლებად.

1 სუფრის კოვზი პაპრიკა; პილპილი და მარილი გემოვნებით.

წვრილად დაჭრილი ხახვი მოთუშეთ მზესუმზირის ზეთში. დაამატეთ სოკო; ორი წუთის შემდეგ გრძლად დაჭრილი (strips) ბულგარული წიწაკა, 2 წუთში დაამატეთ ხორცი. როცა ხორცის ნაჭრები გაყავისფრდება, დაასხით არაჟანი და ბულიონი; დაამატეთ პაპრიკა, მარილი და პილპილი. მიირთვით ბრინჯთან ერთად.

nanachka
QUOTE(PARANORMAL @ 20.04.2006, 19:43)
მართლა.
[right][snapback]330366[/snapback][/right]



მმმმმ... ვეკ ჟივი, ვეკ უჩის biggrin.gif
PARANORMAL
QUOTE(nanachka @ 20.04.2006, 20:22)
ჩემი ქმრის რეცეპტი  biggrin.gif  ეს არის ერთად-ერთი კერძი, რომელიც ჩემზე უკეთ გამოსდის.    biggrin.gif 

Beef Stroganof

500 გრამი ძროხის ხორცი (filet) (წვრილ, გრძელ ნაჭრებად (strips)  დაჭრილი და ფქვილში ამოვლებული)

1 თავი ხახვი

1 მწვანე და 1 წითელი ბულგარული წიწაკა

300 გრამი სოკო (close cup/button; პატარებია და დაჭრა არ უნდა)

1 ქილა არაჟანი

300 მლ ქათმის ბულიონი (კუბიკებად რომ იყიდება, წყალში გასახსნელი)

მზესუმზირის ზეთი; პურის ფქვილი ხორცის ამოსავლებად.

1 სუფრის კოვზი პაპრიკა; პილპილი და მარილი გემოვნებით.

წვრილად დაჭრილი ხახვი მოთუშეთ მზესუმზირის ზეთში.  დაამატეთ სოკო; ორი წუთის შემდეგ გრძლად დაჭრილი (strips) ბულგარული წიწაკა, 2 წუთში დაამატეთ ხორცი.  როცა ხორცის ნაჭრები გაყავისფრდება, დაასხით არაჟანი და ბულიონი; დაამატეთ პაპრიკა, მარილი და პილპილი.  მიირთვით ბრინჯთან ერთად.
[right][snapback]330402[/snapback][/right]



ხორცი 3-4 დღე მზეზე არ უნდა დადო? unsure.gif
nanachka
QUOTE(PARANORMAL @ 20.04.2006, 20:39)
ხორცი 3-4 დღე მზეზე არ უნდა დადო?  unsure.gif
[right][snapback]330416[/snapback][/right]


არა lool.gif . ამიტომაც დავეჭვდი შენი რეცეპტის ოთენტურობაში. smile.gif
nanachka
ისე, ყველა chef-ს შეაქვს ცვლილებები სხვადასხვა რეცეპტებში.  ალბათ ეს მოხდა სტროგანოვის შემთხვევაშიც.   

PARANORMAL
მე ვიცი რომ ხორცი უნდა იდოს კაი ხანს მზეზე.
უფრო სუფთავდება. wink.gif
nanachka
QUOTE(PARANORMAL @ 20.04.2006, 21:15)
მე ვიცი რომ ხორცი უნდა იდოს კაი ხანს მზეზე.
უფრო სუფთავდება. wink.gif
[right][snapback]330439[/snapback][/right]


ანუ, შაშხდება (ახალი სიტყვა მოვიგონე biggrin.gif ) . Sun-dried ხილ-ბოსტნეული ძალიან მიყვარს და ხორციც ალბათ გემრიელი იქნება. ჰო, მზეზე რომ დადებ გარეცხილ ხორცს, ალბათ უნდა გაახვიო რამეში, თორემ ხომ დაესია ბუზები და ათასი ოხრობა. მე უფრო რამ გამაკვირვა იცი, შენს რეცეპტში? - აი, მზეზე გამოშრობის შემდეგ რომ ერთი ღამე თბილად უნდა შეინახო ქვაბში without cooking. კი მაგრამ არ ლპება, ან სუნი არ ასდის? რაღაც 'ნეაპეტიტნო' ჟღერს. unsure.gif
cuna
QUOTE(PARANORMAL @ 21.04.2006, 1:15)
მე ვიცი რომ ხორცი უნდა იდოს კაი ხანს მზეზე.
უფრო სუფთავდება. wink.gif
[right][snapback]330439[/snapback][/right]
ნამდვილად სუფთავდება,ბევრი თეთრი ჭიები ესევა(რა ტქმა უნდა სტერილურები),რომლებიც ხორცს არაჩვეულებრივ არომატს აძლევენ,ფერიც უფრო ჯანმრთელი უხდება და ხორციც საოცრად რბილდება.იმისთანა არომატი ასდის ხორცს,რომ უმად მოგინდება შეჭმა.
პარანორმალ
cuna
QUOTE(PARANORMAL @ 21.04.2006, 1:15)
მე ვიცი რომ ხორცი უნდა იდოს კაი ხანს მზეზე.
უფრო სუფთავდება. wink.gif
[right][snapback]330439[/snapback][/right]
ნამდვილად სუფთავდება,ბევრი თეთრი ჭიები ესევა(რა ტქმა უნდა სტერილურები),რომლებიც ხორცს არაჩვეულებრივ არომატს აძლევენ,ფერიც უფრო ჯანმრთელი უხდება და ხორციც საოცრად რბილდება.იმისთანა არომატი ასდის ხორცს,რომ უმად მოგინდება შეჭმა. lool.gif lool.gif lool.gif
პარანორმალ I've never seen such a greatest cook in my life.u go ..
cuna
რას ამბობ ,კონკურენციას ვერ გაგიწევს ნანაკას რეცეპტი. crazy.gif
nanachka
QUOTE(@ნტაგონისტი @ 21.04.2006, 1:28)
ნანაჩკა ისევ შენ თორემ სხვები ეტყობა ცუდი დიასახლისები არიან  smile.gif
(არანორმალს არ ვთვლი, თუმცა კი არის ქალების მაჩალკა) lool.gif

მოკლედ, ცოტა მეუცნაურა სოკოთი...რუსი რძალი მყავს და ის აკეთებდა არაჩვეულებრივად, მეც გამიკეთებია იმის რეცეპტი, უბრალოდ შეხსენება მჭირდებოდა.
ბულგარულიც მეუცნაურა....და ხორცს ფქვილში კი არ ურევდა ამად უმატებდა თავად წვენს, ასქელებსო....ხოდა მახსოვს მკაცრად გამაფრთხილა არავითარ შემთხვევაში წითელი წიწაკა, მხოლოდ შავი პილპილიო..ისევე როგორც ხინკალს არ უხდება წითელი ისე ამასო.
[right][snapback]330556[/snapback][/right]



სხვა რეცეპტი არ ვიცი, ჩემო ანტა smile.gif , ამით კი მართლა გემრიელი გამოდის. By the way დღეს ვაკეთებ სააღდგომო სადილისთვის smile.gif .

წითელი წიწაკა ბულგარულია და ე.ი. ტკბილია. შენი რძალი ალბათ ცხარე წითელ წიწაკას გულისხმობდა. სოკოც ძალიან უხდება.
სიამოვნებით გავსინჯავდი განსხვავებული რეცეპტით დამზადებულ სტროგანოვს. smile.gif ყველა კერძს აქვს თავისებური ვარიაციები. იცი, ალბათ, რომ აღმოსავლეთ საქართველოში საცივს ზოგჯერ ცხლად ჭამენ. ეს სამეგრელოში წარმოუდგენელია! - დანაშაულის ტოლფასია! biggrin.gif
Tusia26
QUOTE(PARANORMAL @ 20.04.2006, 14:15)
ისე ჭია დელიკატესი ყოფილა სადღაც-სადღაც.
ნეტა სადმე მართლა თუ ჭამენ?
ან როგორ მზადდება?
[right][snapback]330480[/snapback][/right]

მექსიკოში blink.gif
Tusia26
QUOTE(Ice Man @ 20.04.2006, 14:21)
თქვენ უეჭველი გასინჯული გექნებათ grin.gif
[right][snapback]330487[/snapback][/right]

კაი პროტეინს არაფერი არ ჯობია მოკლედ!
Fermina
QUOTE(chernobil @ 6.10.2004, 21:33)
ბოზბაშI არი იგივე ჩაქაფული. ესეიგი სჭირდება ყველანაირი მწვანილი, რაც კი რამე გაგიგია. ყველაფერი უხდება. მერე ცხვრის ან საქონლის ხორცი. (ცხვარი უკეთესია, განსაკუთრებით თოხლი). ხო მართლა, მწვანილებში ტარხუნა და ქინძი უნდა ჭარბობდეს. მწვანილს რო დაჭრი ჩაყრი ქვაბის ძირში ასე ორი სანტიმეტრის სიმაღლეზ მერე ზემოდან ერთ ფენად დაადებ დაჭრილ ხორც, შემდეგ ისევ მწვანილის ფენა და ისევ ხორცის, სადამდეც ქვაბის სიმაღლე, ხორცი და მწვანილი გეყოფა იქამდე ამეორე და ამეორე, მერე წყალს დაასხამ და დადგამ ცეცხლზე. ეგ არი შენი ჩაქაფული.
ხო მართლა ალუჩა ან ტწემალი არ დაგავიწყდეს სიმჟავიისთვის. მაგრა უხდება. მწვანილების ფენებში შეურიე.
აბა ჰე გაამზადე და მოვდივართ.
[right][snapback]97526[/snapback][/right]



ჰოო... ბოზბაში ნამდვილად არ არის იგივე ჩაქაფული, ამ სააღდგომოდ კი პროფესიონალი მზარეულის მიერ ჩაქაფულის დამზადებას დავესწარი და მინდა გაგიზიაროთ რეცეპტი:

მოკლედ, ხბოს ან ბატკნის ხორცი პატარა ნაჭრებად დაჭრილი, ჩავყაროთ ქვაბში და ცოტა ხანს ვშუშოთ. ამასობაში დავჭრათ ჩვეულებრივი და მწვანე ხახვი ბლომად და დავაყაროთ ხორცს. კიდევ ცოტა ხანში ჩავამატოთ დაჭრილი ტარხუნა, ქინძი, ოხრახუში (ნიახური არ უნდა), თუ გვაქვს ახალი ცოცხალი ტყემალი, ისიც ჩავყაროთ (ოღონდ ისეთი, რომელსაც კურკა ჯერ არ გამაგრებია არ ვარგა, გაამწარებს), შეგვიძლია დავუმატოთ გაკეთებული ტყემლის საწებელი, ოღონდ მწვანე, და ცოტა წყალი. ასევე დავუმატოთ ასე 50-70 გრამი კარაქი (კილონახევარ ხორცზე). ბოლოში ვუქნათ მარილი და შავი წიწაკა.
Marfa
QUOTE(Fermina @ 25.04.2006, 15:15)
ჰოო... ბოზბაში ნამდვილად არ არის იგივე ჩაქაფული, ამ სააღდგომოდ კი პროფესიონალი მზარეულის მიერ ჩაქაფულის დამზადებას დავესწარი და მინდა გაგიზიაროთ რეცეპტი:

მოკლედ, ხბოს ან ბატკნის ხორცი პატარა ნაჭრებად დაჭრილი, ჩავყაროთ ქვაბში და ცოტა ხანს ვშუშოთ. ამასობაში დავჭრათ ჩვეულებრივი და მწვანე ხახვი ბლომად და დავაყაროთ ხორცს. კიდევ ცოტა ხანში ჩავამატოთ დაჭრილი ტარხუნა, ქინძი, ოხრახუში (ნიახური არ უნდა), თუ გვაქვს ახალი ცოცხალი ტყემალი, ისიც ჩავყაროთ (ოღონდ ისეთი, რომელსაც კურკა ჯერ არ გამაგრებია არ ვარგა, გაამწარებს), შეგვიძლია დავუმატოთ გაკეთებული ტყემლის საწებელი, ოღონდ მწვანე, და ცოტა წყალი. ასევე დავუმატოთ ასე 50-70 გრამი კარაქი (კილონახევარ ხორცზე). ბოლოში ვუქნათ მარილი და შავი წიწაკა.
[right][snapback]333382[/snapback][/right]

მე ვიცი რომ თეთრ ღვინოს უშვებიან ცოტას, აგემრიელებსო rolleyes.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:26)
მე ვიცი რომ თეთრ ღვინოს უშვებიან ცოტას, აგემრიელებსო rolleyes.gif
[right][snapback]333386[/snapback][/right]

ცოტას კი არა, ნამეტანს აგემრიელებს, მაგრამ რად გინდა-შენ მაინც არ გიყვარს და huh.gif wink.gif
Fermina
ჰო, თეთრი ღვინო არ ჰქონდა თორემ კარგია, დამავიწყდა.
Marfa
QUOTE(Dr Evil @ 25.04.2006, 15:30)
ცოტას კი არა, ნამეტანს აგემრიელებს, მაგრამ რად გინდა-შენ მაინც არ გიყვარს და huh.gif  wink.gif
[right][snapback]333389[/snapback][/right]

ვინ დამწამა ასე ცილი?

მიყვარს - ხანგამოშვებით biggrin.gif


ღრუტუნაა უფრო მიყვარს biggrin2.gif


პ.ს. ცოტას უშვებიანთქო, ტავარიშც rolleyes.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:31)
ვინ დამწამა ასე ცილი?

მიყვარს - ხანგამოშვებით  biggrin.gif
ღრუტუნაა უფრო მიყვარს biggrin2.gif
პ.ს. ცოტას უშვებიანთქო, ტავარიშც rolleyes.gif
[right][snapback]333393[/snapback][/right]

უუუფთ, ღრუტუნას ვარდისფერი ხორცი, ნაზად შებრაწული ერთ რამედ ღირს რაა tongue.gif wink.gif
Marfa
QUOTE(Dr Evil @ 25.04.2006, 15:32)
უუუფთ, ღრუტუნას ვარდისფერი ხორცი, ნაზად შებრაწული ერთ რამედ ღირს რაა tongue.gif  wink.gif
[right][snapback]333394[/snapback][/right]

blink.gif blink.gif კანიბალო შენა biggrin.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:33)
blink.gif  blink.gif კანიბალო შენა biggrin.gif
[right][snapback]333398[/snapback][/right]

ჰი-ჰიიი tongue.gif მა რა ვქნა ოუ, ეგრეთი მადისაღმძვრელია და... მაშ აბა, გავკრათ კბილი? wink.gif
Marfa
QUOTE(Dr Evil @ 25.04.2006, 15:38)
ჰი-ჰიიი tongue.gif  მა რა ვქნა ოუ, ეგრეთი მადისაღმძვრელია და... მაშ აბა, გავკრათ კბილი? wink.gif
[right][snapback]333408[/snapback][/right]

მაგაი ხელი დეედება და..

ხო იცი ეგ ანბავი biggrin2.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:39)
მაგაი ხელი დეედება და..

ხო იცი ეგ ანბავი biggrin2.gif
[right][snapback]333411[/snapback][/right]

ზნეობის ჩახუტების გაგების მეობაში, როგორ არ ვიცი, მაგრამ ჰაა ახლა, გადავწყვიტოთ, სადაა ის ჩინურ-კეტა გოგო? გამაგებინეთ, დღეს ბურვაკის ჩიჩიათი
პირმტკბარუნობთ თუ არა tongue.gif rolleyes.gif
Marfa
QUOTE(Dr Evil @ 25.04.2006, 15:42)
ზნეობის ჩახუტების გაგების მეობაში, როგორ არ ვიცი, მაგრამ ჰაა ახლა, გადავწყვიტოთ, სადაა ის ჩინურ-კეტა გოგო? გამაგებინეთ, დღეს ბურვაკის ჩიჩიათი
პირმტკბარუნობთ თუ არა tongue.gif  rolleyes.gif
[right][snapback]333417[/snapback][/right]

შენი იდეაა, შენვე იორგანიზატორე rolleyes.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:48)
შენი იდეაა, შენვე იორგანიზატორე rolleyes.gif
[right][snapback]333429[/snapback][/right]

მოკლედ, 6 ზე მოვალ მე მანდ და წავალთ ჩვენ იქ!
ჰოდა წუწუნი აღარ გავიგო... ი გოგო როა, დაუპრივატე და მოურიგდი, გაიგე შენა wink.gif
Marfa
QUOTE(Dr Evil @ 25.04.2006, 15:54)
მოკლედ, 6 ზე მოვალ მე მანდ და წავალთ ჩვენ იქ!
ჰოდა წუწუნი აღარ გავიგო... ი გოგო როა, დაუპრივატე და მოურიგდი, გაიგე შენა wink.gif
[right][snapback]333437[/snapback][/right]

მაგ გოგომ გიპასუხა უკვე იქანა rolleyes.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:55)
მაგ გოგომ გიპასუხა უკვე იქანა rolleyes.gif
[right][snapback]333441[/snapback][/right]

რაივო, რაივოო? wink.gif
Marfa
QUOTE(Dr Evil @ 25.04.2006, 15:56)
რაივო, რაივოო? wink.gif
[right][snapback]333442[/snapback][/right]

მივდივარო biggrin.gif
Dr Evil
QUOTE(Marfa @ 25.04.2006, 15:57)
მივდივარო biggrin.gif
[right][snapback]333445[/snapback][/right]

ვა, შე მაგარო თქო rolleyes.gif
მოკლედ, ეგრე ვქნათ, როგორც მოგწერე?
ეს არის ფორუმის 'მსუბუქი' (lo-fi) ვერსია. თუ გსურთ იხილოთ სრულად, სურათებით, გაფორმებით და მეტი ინფორმაციით, დააწკაპუნეთ აქ.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.